Politiet med razzia hjemme hos Sachenbacher-Stehle – Fædrelandsvennen Reviewed by Momizat on . Tysklands idrettsforbund og olympiske komité (DOSB) holdt lørdag pressekonferanse. Der avkreftet generalsekretær Michael Vesper at de har hørt om flere positive Tysklands idrettsforbund og olympiske komité (DOSB) holdt lørdag pressekonferanse. Der avkreftet generalsekretær Michael Vesper at de har hørt om flere positive Rating:
You Are Here: Home » Sport » Politiet med razzia hjemme hos Sachenbacher-Stehle – Fædrelandsvennen

Politiet med razzia hjemme hos Sachenbacher-Stehle – Fædrelandsvennen

Politiet med razzia hjemme hos Sachenbacher-Stehle – Fædrelandsvennen

Tysklands idrettsforbund og olympiske komité (DOSB) holdt lørdag pressekonferanse. Der avkreftet generalsekretær Michael Vesper at de har hørt om flere positive prøver fra tyske utøvere, slik blant annet Deutsche Welle har spekulert i.

Samtidig blir det bekreftet at tysk politi har undersøkt Sachenbacher-Stehles hjem i Sør-Tyskland. Etterforskere i Bayern har også vært på plass i tyskernes skiskytterkvarter i Ruhpolding. Ingen mistenkelig ting ble funnet.

Vesper fortalte på lørdagens pressekonferanse at DOSB advarer mot kosttilskudd, blant annet på grunn av risikoen forbundet med dem, selv om de ikke er forbudt. Vesper var likevel tydelig på at det har vært et betydelig brudd på konkurransereglene og la til at de ikke hadde ventet slik «uaktsomhet og brudd på alle regler».

Det ble påpekt at skiskytterjenta ikke hadde fått kosttilskuddene av Tysklands OL-team, men fra en mentaltrener utenfor det tyske laget, melder TV 2.

Det er uklart hvor mange tyske utøvere som benytter seg av kosttilskudd. (©NTB)


Sports – Google News

About The Author

Number of Entries : 107

Leave a Comment

Scroll to top