Godt kvartal for Cisco – Computerworld Reviewed by Momizat on . Siste regnskapskvartal for Cisco viser en omsetningsvekst på seks prosent til 12,4 milliarder dollar, altså 72,9 milliarder norske. Inntekekten (GAAP) er på 2,3 Siste regnskapskvartal for Cisco viser en omsetningsvekst på seks prosent til 12,4 milliarder dollar, altså 72,9 milliarder norske. Inntekekten (GAAP) er på 2,3 Rating:
You Are Here: Home » Vitenskap/teknologi » Godt kvartal for Cisco – Computerworld

Godt kvartal for Cisco – Computerworld

Godt kvartal for Cisco – Computerworld

Siste regnskapskvartal for Cisco viser en omsetningsvekst på seks prosent til 12,4 milliarder dollar, altså 72,9 milliarder norske.

Inntekekten (GAAP) er på 2,3 milliarder dollar – 13,5 i norske – opp 18,4 prosent.

Dermed kan også Cisco summere opp året. Omsetningen endte på 48,6 milliarder dollar – 285,7 i norske – en økning på 5,5 prosent sammenlignet med fjoråret.

Inntekten for året endte på 1,86 milliarder dollar – 11,9 i norsk valutta – opp 24,2 prosent.

- Vårt fjerdekvartal ga rekorder på flere fronter, blant annet i omsetning, driftsresultat, nettoresultat og resultat per aksje. For alle disse nøkkeltallene leverte vi i øvre del av vårt tidligere varslede forventningsintervall. Vi genererte også fire milliarder dollar i operasjonell kontantstrøm i forrige kvartal, nok en rekord, sier administrerende direktør og styreformann i Cisco, John Chambers, i en pressemelding.

Norsk vekst

I Norges vokste Cisco 7 prosent i fjerde kvartal, sammenlagt for hele året 2 prosent.

– Cisco Norge vokste i fjerde kvartal i alle markedssegmenter, med unntak av i markedet for de aller største bedriftene. Veksten var spesielt sterk innen kundesegmentene for driftsleverandører, fiber- og kabel-tv aktører, samt i offentlig sektor. Blant teknologiområdene, ble veksten ledet an innen områdene ruting, svitsjing, teknologier for tv-distribusjon, mobil datatrafikk og innen blade-servere. Innen blade-servere, fikk Cisco Norge en rekke ny kunder gjennom fjerde kvartal og gjennom hele regnskapsåret 2013, sier adm. direktør i Cisco Norge, Jørgen Myrland.

I tillegg nevner han at eksisterende kunder også har brukt lommeboka. Deriblant nevnes Evry, Steria og Telenor gjennom driftstjenester fra Datametrix.

– Vi opplever at det norske teknologimarkedet generelt sett fortsatt er preget av en viss grad av stagnasjon. Samtidig ser vi en økning i antall kunde-caser, noe som gir oss tro på at hele markedet igjen vil vende tilbake til vekst i løpet av de neste seks til ni måneder. Cisco sin innovasjonsstrategi åpner stadig nye markedsmuligheter for oss. Derfor har vi tro på at vi vil kunne vokse for hele regnskapsåret 2014, som avsluttes i juli neste år, sier Myrland.

Oppkjøp

Cisco har i løpet av året kjøpt LTE-selskapet Ubiquisys, nettverksstyringsselskapet Joulex og det skybaserte østerikske Solvedirect Service Managment.

De har også fortalt at nettsikkerhetsselskapet Sourcefire skal kjøpes og at de snuser på virtualiseringsselskapet Composite Software.

Cisco har også blant annet åpnet innovasjonssenter i Israel.


Sci/Tech – Google News

About The Author

Number of Entries : 25

Leave a Comment

Scroll to top