Forhandlingene mellom Israel og Palestina fortsetter – VG Nett Reviewed by Momizat on . Ifølge den israelske avisen Haaretz var det ingen amerikanske diplomater til stede under onsdagens møte, til tross for at forhandlingene kom i stand etter et in Ifølge den israelske avisen Haaretz var det ingen amerikanske diplomater til stede under onsdagens møte, til tross for at forhandlingene kom i stand etter et in Rating: 0
You Are Here: Home » Utenriks » Forhandlingene mellom Israel og Palestina fortsetter – VG Nett

Forhandlingene mellom Israel og Palestina fortsetter – VG Nett

Forhandlingene mellom Israel og Palestina fortsetter – VG Nett
Forhandlingene mellom Israel og Palestina fortsetterIfølge den israelske avisen Haaretz var det ingen amerikanske diplomater til stede under onsdagens møte, til tross for at forhandlingene kom i stand etter et initiativ fra USAs utenriksminister John Kerry.Ikke til stede

Ifølge israelske tjenestemenn vil USAs fredsmekler Martin Indyk bli orientert om innholdet i samtalene, og han kan komme til å være på plass når de møtes igjen i løpet av neste uke, trolig i Jeriko eller Ramallah på Vestbredden.

Begge sider valgte onsdag å holde en lav profil, og det var ingen fotografer til stede under samtalene. Det ble heller ikke gitt noen uttalelser til mediene etter møtet.

Bosetninger

Bare noen timer før samtalene begynte, sa den israelske boligministeren Uri Ariel at Israel vil bygge flere tusen nye boliger i bosetningene på den okkuperte Vestbredden.

I tillegg til å være minister, er Ariel nestleder i partiet Jødisk hjem, som er sterkt imot opprettelsen av en palestinsk stat. Tidligere denne uken godkjente israelske myndigheter bygging av over 2.000 nye boliger i bosetningene.

Israels omstridte byggevirksomhet var en viktig årsak til at den forrige runden med fredssamtaler mellom Israel og palestinerne brøt sammen i 2010.


World – Google News

About The Author

Number of Entries : 107

Leave a Comment

Scroll to top