Bilbombe eksploderte nær kirke i Irak – VG Nett Reviewed by Momizat on . Minst 24 mistet livet da en bilbombe eksploderte like ved en kirke i Doura-distriktet i Bagdad. Angrepet skjedde like etter at 1. juledagsgudstjenesten var over Minst 24 mistet livet da en bilbombe eksploderte like ved en kirke i Doura-distriktet i Bagdad. Angrepet skjedde like etter at 1. juledagsgudstjenesten var over Rating: 0
You Are Here: Home » Utenriks » Bilbombe eksploderte nær kirke i Irak – VG Nett

Bilbombe eksploderte nær kirke i Irak – VG Nett

Bilbombe eksploderte nær kirke i Irak – VG Nett
Minst 24 mistet livet da en bilbombe eksploderte like ved en kirke i Doura-distriktet i Bagdad. Angrepet skjedde like etter at 1. juledagsgudstjenesten var over. De troende var på vei ut av kirken da bomben eksploderte, forteller vitner.Mer enn 30 personer ble såret i angrepet. De fleste av ofrene er kristne, opplyser irakisk politi og helsepersonell.

Ingen har så langt påtatt seg skylden for angrepet.

Samtidig med bomben foran kirken eksploderte to andre bomber på et lokalt marked i det samme distriktet. Ti personer ble drept og minst 14 såret, opplyser politiet.

Tallet på kristne har dalt kraftig i Irak siden den USA-ledede invasjonen i 2003.

Derimot har det vært en sterkt økning i antall voldelige angrep den siste tiden. Ikke siden 2008, da Irak var herjet av en sekterisk voldsbølge, har situasjonen vært like ille. Ifølge AFP er over 6.650 mennesker drept hittil i år.


World – Google News

About The Author

Number of Entries : 107

Leave a Comment

Scroll to top