Bale spiller ikke for Tottenham – TV 2 Reviewed by Momizat on . André Villas-Boas bekrefter at waliseren er uaktuell mot Crystal Palace. Sett tv2.no som startside. Se storkampene på TV - ring 02220 – eller klikk her for mer André Villas-Boas bekrefter at waliseren er uaktuell mot Crystal Palace. Sett tv2.no som startside. Se storkampene på TV - ring 02220 – eller klikk her for mer Rating:
You Are Here: Home » Sport » Bale spiller ikke for Tottenham – TV 2

Bale spiller ikke for Tottenham – TV 2

Bale spiller ikke for Tottenham – TV 2

André Villas-Boas bekrefter at waliseren er uaktuell mot Crystal Palace.

Sett tv2.no som startside.

Se storkampene på TV – ring 02220 – eller klikk her for mer informasjon
Se Premier League på nett, mobil og nettbrett – på Sumo

Se Crystal Palace-Tottenham søndag 18. august klokken 14.30 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Gareth Bale kommer ikke til å være en del av Tottenhams lag i serieåpningen mot Crystal Palace søndag.

Manager André Villas-Boas bekrefter torsdag at waliserens skade og manglende spilletid i oppkjøringen gjør at han er uaktuell til Premier League-sesongens første kamp.

– Nei, han har vært skadet i mesteparten av pre-season. Jeg mener det mest naturlige er at han ikke er involvert mot Palace, sier portugiseren ifølge Sky Sports.

Har du Bale på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Spilte sist i juli
Bale har vært lenket til Real Madrid og kun vært involvert i to av Tottenhams kamper, og har etter rapportene slitt med en muskelskade øverst på baksiden av låret. Mannen som forrige sesong ble kåret til den beste i Premier League av både journalister og de andre spillerne var tatt ut i Wales’ landslagstropp mot Irland, men så onsdagens oppgjør fra tribuneplass.

PÅ TRIBUNEN ONSDAG: Gareth Bale så Wales' treningskamo mot Irland fra tribuneplass.PÅ TRIBUNEN ONSDAG: Gareth Bale så Wales’ treningskamo mot Irland fra tribuneplass. Foto: David Davies/Pa Photos

– Han var involvert i kampene mot Brentford og Swindon, men av forskjellige grunner ikke i noen av de andre. Han strakk en muskel i rumpemuskelen som forhindret ham fra å være involvert i to uker, og han har klaget over smerter i foten, sier Villas Boas.

24-åringens fremtid på White Hart Lane er svært usikker, og det har i hele sommer vært spekulasjoner rundt en overgang til den spanske hovedstaden.

Samtidig har Tottenham forsterket laget med flere stjerner. Brasilianske Paulinho, belgiske Nacer Chadli, spanske Roberto Soldado og franske Etienne Capoue er alle hentet til Nord-London i løpet av sommeren.

Les også: Spillet rundt stjernene: – Irriterende at agentene må gjøre det skitne arbeidet

Tidligere i sommer sa TV 2 Sportens London-baserte fotballblogger Lars Sivertsen følgende om skadeproblemene til trioen Gareth Bale, Luis Suárez og Wayne Rooney:

– Det jo litt eiendommelig at de tre spillerne som har vært involvert i sommerens store overgangssaker plutselig skader seg og blir utelatt i troppen til treningskamper. Det vil overraske meg om at alle skadene på Rooney, Bale og Suarez er ekte medisinske problemer.

Tottenhams supportere klamrer seg allikevel i håpet, og kan kanskje søke trøst i at nettopp Suárez og Rooney faktisk spilte sine lands privatkamper onsdag. Suárez skinte for Uruguay med ett mål og to målgivende pasninger, mens Wayne Rooney startet Englands landskamp mot Skottland på Wembley.

Les også: Rickie Lambert ble matchvinner i debuten: – Det var fantastisk
Les også: Suárez storspilte mot Japan

NEKTER Å SELGE: Andre Villas-Boas vil ikke gi slipp på Tottenhams juvel Gareth Bale.NEKTER Å SELGE: Andre Villas-Boas vil ikke gi slipp på Tottenhams juvel Gareth Bale. Foto: ADRIAN DENNIS/Afp


Sports – Google News

About The Author

Number of Entries : 25

Leave a Comment

Scroll to top